Fleetselect integreert VIN-informatie in Autoblox

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bedrijven die een voertuig op het platform Autoblox plaatsen kunnen door het kenteken of chassisnummer in te voeren automatisch het voertuigrapport tonen. Dat meldt VWE, leverancier van de SilverDat-gegevens in een persbericht

Volgens Fleetselect is dit een waardevolle toevoeging aan het remarketingplatform. “Ook opties die minder goed te detecteren zijn, zoals een sportonderstel, keramische remschijven en boordcomputeropties, worden zo aan de advertentie toegevoegd. Hierdoor levert zo`n auto meer op en vergroot de verkoper zijn verkoopkansen”, zegt Joop Geelen, manager R&D bij Fleetselect.

Ook voor Fleetselect zelf biedt de nieuwe toevoeging voordelen. Bepaalde opties op de auto hoeven bijvoorbeeld niet meer geverifieerd te worden, en ook voor geïmporteerde voertuigen is de VIN-informatie beschikbaar.

Dataleverancier VWE is vorig jaar een joint venture gestart met de Duitse softwareleverancier DAT om VIN-informatie op verschillende manier in Nederland te vermarkten. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.