Laatste kans om een dag racen op Zandvoort te winnen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met nog anderhalve week te gaan tot het einde van het jaar staat de verkoopteller op ruim 367 duizend. Zal er nog een eindspurt worden ingezet? Raad hoeveel nieuwe auto’s er in 2014 op naam worden gezet en maak kans op een dag racen op het circuit van Zandvoort. Dit is de laatste dag dat u mee kunt doen aan de wedstrijd dus vul snel hier uw schatting in.

Tijdens de Born2Drive Race Experience van Bleekemolens Race Planet krijgt u een compleet verzorgde dag op circuitpark Zandvoort. Deze dag mag u onder meer zelf rijden in een Porsche 911, BMW 1-serie, Ferrari F430, eenformulewagenAston Martin Vantage en een Lamborghini Gallardo. 

De winnaar wordt in januari bekend gemaakt. Heeft u niet gewonnen, maar wilt u toch ook een keer racen op een echt circuit? Kijk dan op de website van Race Planet.

De spelregels
Deelname aan de wedstrijd kan tot en met 19 december (vandaag). Iedereen mag meedoen voor de eer, maar voor de Born2Drive Race Experience komen alleen abonnees* in aanmerking. De abonnee van wie de schatting het dichtst bij het werkelijke aantal registraties ligt, wint. Als het winnende getal door meerdere mensen wordt genoemd, wint degene die zijn voorspelling als eerste deed. Per persoon mag er maar één voorspelling worden gedaan.

De uitslag wordt begin volgend jaar bekendgemaakt. Succes!

Vul hier uw schatting in. Bekijk hier de voorspellingen die anderen hebben gedaan.

*Alleen Automotive-abonnees dingen mee naar de hoofdprijs. Onder Automotive abonnee wordt verstaan een persoon die is geregisteerd als betalend abonnee of die werkt bij een bedrijf dat is geregistreerd met een bedrijfabonnement.

Nog geen abonnee? Vraag hier een abonnement aan. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.