Wij zijn automotive
Automotive werkplaats | Nieuwsbrief | Colofon | Adverteren | Abonnement 
Online Adverteren
Vakblad adverteren
Bezig met laden...
Klik om te vergroten

Ford stelt twee ev-dealers aan

16-11-2011 11:13

Twee Ford-dealers gaan de verkoop van en het onderhoud van de nieuwe Transit Connect Electric verzorgen. Dit zijn Ford Ardea Auto in Rotterdam-Zuid met extra vestigingen in Hoofddorp (Van Kalmthout) en Amersfoort (Fitis), en Ford Amsterdam in Amsterdam Zuid-Oost.

De dealerbedrijven zijn geselecteerd door Azure Dynamics, Fords partner bij de ontwikkeling, productie, verkoop en service van de Transit Connect Electric. Voor het onderhoud krijgen monteurs van deze bedrijven een speciale training. "Daar beginnen we mee zodra de eerste verkocht is", zegt Arjen Oosterwaal van Ford Amsterdam. Voor die tijd krijgen verkopers een training van Azure Dynamics, zodat ze klanten goed kunnen adviseren.

Oosterwaal is van plan om potentiële klanten voor emissieloos rijdende auto's actief te benaderen: "Denk aan overheidsdiensten en ondernemingen die in de binnenstad opereren". Hij schat dat de investering in opleidingen en apparatuur circa 10 duizend euro bedraagt.

Azure Dynamics zegt het netwerk voor de Connect Electric voorlopig beperkt te houden. Wanneer de vraag naar onderhoud en verkoop op gang komt, zal het bedrijf bepalen hoeveel en waar er weer dealers worden aangesteld. 

Reageer Doorsturen
Reacties (1)

"Wij zijn er klaar voor"
De eerste auto's zijn inmiddels verkocht en zowel sales als aftersales van Ardea Auto, Fitis en Van Kalmthout zijn door Azure Dynamics getraind.
Een demonstratie voertuig is beschikbaar en met dit technisch hoogwaardige product kan een succes niet uitblijven.

Hans de Jager - Ardea Auto - Geplaatst op 17-11-2011 10:06:17.
Overige berichten
Maak Automotive uw homepage | Nieuwsbrief | Colofon | RSS-feeds


website realisatie CyberNed Internet Services