Koops Furness: Ford naar Noordegraaf en Wensink

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ford Noordegraaf neemt vanuit zijn vestigingen in Hengelo, Oldenzaal en Enschede de rayons van Cosmo Auto in Twente onder zijn hoede. Cosmo Auto had hier vestigingen in Almelo en Rijssen.

Ford Wensink neemt het verzorgingsgebied in de Achterhoek over, dit werd vrijdag al bekend. In dit gebied heeft Wensink vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Assen, Elst, Emmeloord, Kampen, Nijmegen, Veendam, Winschoten en Zwolle. Cosmo Auto was hier vertegenwoordigd met filialen in Doetinchem, Lochem en Lichtenvoorde.  

Cosmo Auto voerde ook het merk Mazda. Over de invulling van dit merk is de importeur nog in gesprek. Lees hier meer over de invulling van de verschillende merken.

Volvo
Verder is er een doorstart gerealiseerd voor twee Volvo-dealervestigingen. Furness Car in Zwolle en Meppel gaat morgen weer open. Nieuwenhuijse realiseert de doorstart. Dit bedrijf heeft al Volvo-vestigingen in Deventer en Apeldoorn.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.