Ivo Burger van Wittebrug naar Bochane Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt Bochane aan Automotive.

“Het aandeel lease is binnen Bochane nu nog beperkt. We hebben de ambitie flink te groeien en private lease te introduceren. Daar hebben we een directeur voor nodig die zich daar fulltime op kan focussen.” De vloot van Bochane Lease bestaat op dit moment uit 750 operational lease-auto’s. “Wij denken dat het haalbaar is dat de vlootomvang de komende vijf jaar vervijfvoudigt”, aldus Bochane.

Private lease
Behalve operationele lease gaat het leasebedrijf ook aan de slag met financial lease en private lease. De wens om de leasetak verder te professionaliseren en uit te breiden is er al langer, maar Bochane heeft gewacht tot hij iemand aan het bedrijf kon binden die zich ook persoonlijk zou committeren. “Ik wil het bedrijf duurzaam laten groeien, daarom ben ik op zoek gegaan naar een directeur die zich ook voor eigen rekening en risico beschikbaar stelt. We hebben ook een pand gekocht in Zeist, zodat het leasebedrijf een eigen plek en een eigen gezicht krijgt. Er werken nu drie tot vier mensen, dat zal de komende tijd ook uitbreiden.”

Ivo Burger is tot 31 maart nog werkzaam bij Wittebrug Lease, onderdeel van de Wittebrug Autogroep (Riva Holding). Het is nog niet bekend wie hem opvolgt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.