Business Lease koopt Personal Car Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Personal Car Lease is gevestigd in Amsterdam Noord en heeft zo’n 1.500 leasecontracten en beheert ongeveer 2.000 contracten van het voormalige Koops Furness Lease.

Business Lease Nederland-directeur Vincent Peeters is blij met de uitbreiding. “We waren nog onvoldoende aanwezig in Amsterdam en op deze manier kunnen we mooi groeien in de regio Noord-Holland. Personal Car Lease is een mooi bedrijf met een ondernemende cultuur. En we delen dezelfde filosofie: een focus op klanten ontzorgen. In die zin is Personal Car Lease een soort Business Lease in het klein.”

Voorlopig blijft Personal Car Lease in ieder geval werken vanuit het huidige, nog relatief nieuwe kantoor, onder de huidige naam en met het bestaande personeelsbestand. Na ongeveer een half jaar gaat de overname de tweede fase in, zegt Peeters. “Dan gaan we kijken hoe we de integratie verder zullen invullen.”

Personal Car Lease kwam vorig jaar in het nieuws na het faillissement van Koops Furness. De leasemaatschappij beheert in opdracht van ABN Amro de leasecontracten uit de Koops-boedel.

Business Lease kocht in december vorig jaar een Roemeense leasemaatschappij

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.