Mini eerste premiummerk in Leaseplan-actie (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens de uitverkoopdagen ‘Drie Dwaze Dagen’ van de Bijenkorf kunnen consumenten van 21 tot en met 25 oktober (vijf dagen) een contract afsluiten in de winkel, bij een van de occasioncenters van Leaseplan of bij de Mini-dealer. Het onderhoud vindt ook bij de dealers plaats.

Dit jaar startte ook BMW- en Mini-dealer Dusseldorp Automotive met private lease, maar dan gefaciliteerd door leasemaatschappij Alphabet.

Het gaat tijdens de Drie Dwaze Dagen om een samenwerking tussen de Bijenkorf, Mini en Leaseplan. Het is niet bekend hoeveel privéleasecontracten er naar verwachting worden afgesloten.

Mini en Leaseplan doen geen uitspraken over het verwachte aantal af te sluiten contracten.

Ferrari
Nu het eerste premiummerk wordt aangeboden, is het de vraag of en wanneer Leaseplan ook sportauto`s zoals Ferrari gaat aanbieden. De leasemaatschappij is hier volgens ingewijden al mee bezig, maar Leaseplan wil er niet op reageren. Andere private leaseaanbieders, zoals Justlease, hebben al wel exclusievere merken in het assortiment.

Update 28 oktober: Leaseplan maakt vandaag bekend tot en met 1 november een Ferrari aan te bieden via de Mediamarkt, vanaf 8.888 euro per maand. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.