Langevoort Mobiliteitsmanager van het jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Langevoort won in de finale van Dirk Jan Ente (CSC), Hans den Hollander (Cisco) en Jack Knol (Capgemini). Hij neemt het stokje over van Ronald de Hoog van Cofely, die vorig jaar de prijs won. Toen was Langevoort ook al een van de finalisten.

“Toen greep hij mis omdat hij weliswaar goede plannen had, maar die waren nog niet uitgevoerd”, citeert jurylid Nanda Cousijn uit het juryrapport. “Nu heeft hij de plannen verwezenlijkt. Er is gekozen voor een oplossing waarin verschillende vervoermiddelen zijn opgenomen. Dit wagenparkbeleid is onderdeel van het maatschappelijke beleid van de onderneming en houdt rekening met financiële en maatschappelijke wensen van de onderneming en met de medewerkerstevredenheid.”

De vakjury bestaat naast Nanda Cousijn (Diemermere) uit Henk Winckens (Enexis), Jan van Elderen (Heijmans), Henk Gerritse (Koninklijke BAM Groep), Jos Donders (Politie), John de Gier (Siemens Nederland) en Martin Lans (Stichting VNF). De award is dit jaar omgedoopt van Fleetmanager naar Mobiliteitsmanager van het jaar.