Wij zijn automotive
Automotive werkplaats | Nieuwsbrief | Colofon | Adverteren | Abonnement 
Online Adverteren
Vakblad adverteren
Bezig met laden...
Klik om te vergroten

Hotels.nl sponsort privélease Noordlease

16-05-2012 15:43

Dankzij een samenwerking met Hotels.nl kan leasemaatschappij Noordlease tegen gereduceerd tarief privéleaseauto's aanbieden. Particulieren kunnen voor 145 euro per maand (looptijd 36 maanden) een Hotels.nl Volkswagen Up rijden.

Voor Hotels.nl betreft het een marketingactie, alle auto's worden bestickerd met het logo van het bedrijf. In ruil daarvoor draagt de boekingwebsite per contract 'een paar tientjes per maand' bij. Verder blijft de hele operationele en financiële afhandeling een zaak van Noordlease.

De samenwerking met Noordlease is niet toevallig. "Beide bedrijven zijn in Groningen gevestigd. Natuurlijk is dit idee geïnspireerd op wat Mijndomein al aanbiedt, maar wij werden het al snel eens met Noordlease", aldus Ard van Midlum van Hotels.nl.

Mijndomein
Remon Mocking, initiatiefnemer van Mijndomein, zegt in een reactie niet verbaasd te zijn. "Als je om je heen kijkt, zie je overal initiatieven ontstaan. We hebben niet het alleenrecht hierop." Mijndomein biedt gesponsorde auto's aan vanaf 199 euro. "Maar als je de voorwaarden erop nakijkt, kom je tot de conclusie dat we ongeveer even duur zijn. Dat komt bijvoorbeeld door de langere looptijd." Mocking verwacht de strijd te winnen op transparantie.

In de nieuwe Automotive staat een artikel over de privélease initiatieven van Mijndomein en XLlease. Abonnees kunnen de nieuwe Automotive hier online lezen.

Reageer Doorsturen
Overige berichten
Maak Automotive uw homepage | Nieuwsbrief | Colofon | RSS-feeds


website realisatie CyberNed Internet Services