Geef uw mening over 2013 en vul de Dealerenquête in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is voor de branche een zwaar jaar geweest. Is het overleven? Of zijn er ook lichtpuntjes? En hoe denkt u over de toekomst?

De enquête is bedoeld voor personen die binnen het dealerbedrijf waar zij werken beslissingsbevoegd zijn. Sommigen hebben per mail al een uitnodiging ontvangen om deel te nemen. Heeft u deze e-mail niet ontvangen, maar bent u wel dga, algemeen directeur, verkoopdirecteur of anderszins bevoegd lid van het management- of directieteam van een dealerbedrijf, dan nodigen we u bij deze van harte uit om de enquête in te vullen.

Deelname is anoniem en invullen duurt ongeveer zes minuten. De enquête sluit op maandag 2 december om 14 uur in de middag. Een samenvatting van de resultaten wordt gepubliceerd in Automotive 12. Deelnemers krijgen voorinzage in de publicatie en krijgen de volledige enquêteresultaten exclusief toegestuurd.

Klik HIER om direct naar de dealerenquête 2013 te gaan.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.