Autobedrijf Snijders neemt Auto Arena over

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hebben onlangs ook al Nijverdal toegevoegd. We willen één groot gebied ten westen van Zwolle creëren.” Na de overname gaan de bedrijven in Hardenberg en Ommen verder onder de naam Autobedrijf Snijders Hardenberg. “We brengen ons specialisme van Opel, Kia en Skoda mee.” De panden worden in eerste instantie gehuurd.

Autobedrijf Snijders Hardenberg opent 1 mei de deuren. Snijders heeft een klein aantal personeelsleden van Auto Arena en De Jong overgenomen en is bezig met het werven van wat extra personeel.  “Als de boel eenmaal is opgestart, willen we doorgroeien.”

Auto Arena en De Jong werden eind december vorig jaar failliet verklaard, een jaar eerder gebeurde dat ook al. Toen werd het bedrijf overgenomen door de Lenferink Groep. De eerdere faillissementen schrikken Snijders niet af, omdat ze volgens Snijders te wijten waren aan interne problemen. “Het gaat ons om de locaties. We gaan daar onze bedrijfsfilosofie succesvol neerzetten, zoals we dat van oudsher al doen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.