Doorstart 1daycar met 26 Kia’s Picanto (Update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wie de auto`s levert is onbekend.

1daycar hield vorig jaar twee actieverkopen (26 Chevrolets Spark en 6 Opels Corsa) terwijl er meer op de planning stonden. “Dat had alles te maken met personele problemen”, vertelt directeur Bas Oude Luttikhuis. “Maar we hebben een nieuwe medewerker, Etienne Kruit, aangenomen en dit jaar willen we een stuk of twintig van deze verkoopacties doen. We willen Nieuweautokopen.nl en Auto.nl dit jaar voorbijstreven.”

De korting is lager dan bij de acties vorig jaar. “Voor ons is het nu de uitdaging of we ook met minder korting nog auto`s kunnen verkopen. We vertrouwen op de kracht van het internet.” 

Update
Kia Motors Nederland laat in een reactie weten de actie niet toe te juichen. Het betreft volgens de importeur geen Nederlandse Kia`s omdat de specificaties afwijken van de Nederlandse uitvoeringen. “Wij denken dat deze batch uit Spanje komt, maar we zijn het nog aan het uitzoeken”, aldus woordvoerder Sebastiaan van der Pol. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.