Wij zijn automotive
Automotive werkplaats | Nieuwsbrief | Colofon | Adverteren | Abonnement 
Online Adverteren
Vakblad adverteren
Bezig met laden...
Klik om te vergroten

Opel: 20% korting op onderhoud oude Opels

31-03-2012 11:42

Opel Nederland komt met een offensief om bezitters van een Opel ouder dan 10 jaar terug in de dealerwerkplaats te krijgen. De importeur en dealers geven geven gezamenlijk de eigenaren 20% korting op de totale factuur. 

Opel geeft daarbij een garantie van twee jaar op de gebruikte onderdelen. Zowel de dealers als importeur dragen een steentje bij. Opel Nederland betaalt de korting op de onderdelen en de dealers op het arbeidsloon en eventuele andere bewerkingen. 

"Het is bekend dat bezitters van oudere auto's steeds minder vaak naar de dealer gaan omdat ze denken daar te duur uit te zijn", aldus woordvoerder Jeroen Maas. "Uiteindelijk zijn deze eigenaren echter duurder uit als blijkt dat reparaties niet juist of efficiënt zijn uitgevoerd."

Krimpend wagenpark
De importeur sluit met deze actie aan in een lange reeks aan initiatieven die momenteel door dealers en importeurs ondernomen worden om de berijders van oudere auto's de dealerwerkplaats in te krijgen. Binnen de Opel-organisatie zijn holdings als Markeur, Stern en Hekkert hier al volop mee bezig. 

Een van de belangrijkste redenen voor al deze initiativen is het snel afnemende wagenpark van Opel. Er reden in 2011 bijna 34% minder Opels rond in de leeftijdscategorie 0-4 jaar dan in 2007. In de huidige Automotive, die abonnees hier kunnen lezen, staat per merk een overzicht van de ontwikkeling van het wagenpark in de laatste vijf jaar. Ook staat er een interview in met Karl Howkins, de nieuwe directeur van Opel Nederland.

 

Reageer Doorsturen
Overige berichten
Maak Automotive uw homepage | Nieuwsbrief | Colofon | RSS-feeds


website realisatie CyberNed Internet Services