ASN scoort bij Meeùs

Redactie Redactie
• Laatste update:

Aegon-dochter Meeùs Schade Service tracht de afwikkeling van autoschades zo efficiënt en klantvriendelijk te maken. Volgens directeur Verzekeringen Gert Timmermans levert ASN Groep daaraan een belangrijke bijdrage door Meeùs te ondersteunen bij het opzetten van een eigen servicenetwerk voor autoschadeherstel. “Sinds 2008 is ASN hierbij betrokken en wij zijn bijzonder gelukkig met hun kennis van de markt, inzet, bijdrage aan de processen en het vergroten van de efficiëntie,” zo zei hij.

Alle 104 schadeherstelbedrijven waar Meeùs mee werkt, deden mee aan de verkiezing. Hiervan horen er 65 bij de ASN Groep”. Onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Meeùs Schade Service zelf, wijst uit dat 98% van de verzekerde consumenten ‘zeer tevreden’ is over de serviceverlening.

Op de foto (v.l.n.r.) Henk Raven ASN Groep, Gert Timmermans Meeùs Schade Service, Peter Lammerts ASN Groep en Toon van der Veer ASN Arnhem.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.