Gemeenteraad stemt tegen Automarkt in Bemmel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Leen Büchner, lid van de Belangenvereniging Automarkt Utrecht en een van de initiatiefnemers van de automarkt in Bemmel, is teleurgesteld. “We waren vol goede moed. Dit is een behoorlijke domper.”

Toch is Büchner vastberaden de automarkt in Bemmel door te laten gaan. “De burgemeester en wethouders en de eigenaar van het veilingterrein zijn voor de realisatie van Expo Gelderland en de automarkt. We gaan er dus voor zorgen dat hij er ook gewoon komt.”

Volgens een woordvoerder van de gemeente Bemmel kan er een aangepaste vergunningaanvraag worden ingediend. Die zal dan opnieuw worden bekeken.

Ondertussen is VWE volop bezig met de organisatie van een automarkt in Beverwijk en is Autobedrijf Mensink een automarkt in Duitsland aan het opzetten. Lees meer hierover in Automotive 18 die vandaag verschijnt. Abonnees kunnen het blad ook online lezen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.