ANWB in nieuwe auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

De ANWB introduceert het nieuwe product omdat uit eigen onderzoek blijkt dat leden onderhandelen over de koop en verkoop van auto’s onplezierig vinden. Volgend jaar zouden er via de Autokoopservice ongeveer 1.500 auto’s moeten worden aangeschaft.

De ANWB belooft zijn leden een korting van tussen de vier en zeven procent. Geïnteresseerde leden kunnen een offerte opvragen. Daar betalen ze 20 euro voor, geld dat ze teruggestort krijgen als het tot een deal komt. Bij een deal is in alle gevallen de dealer de leverende partij.

Voor Paul de Vries, eigenaar van Nieweautokopen.nl, is de samenwerking echt een doorbraak. “De ANWB opent voor mij deuren die anders gesloten blijven, we zijn nu echt een gesprekspartner voor importeurs geworden.” 

Foto: Aart de Koning (van Nieuwautokopen.nl-partner Koops Furness), Guido van Woerkom en Paul de Vries ondertekenen de deal.

Kijk voor meer informatie op Nieuweautokopen.nl.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.