Glasgarage telt 101 vestigingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We streven naar een verdere verdichting van het netwerk, zodat klanten voor herstel of vervanging van een ruit nooit ver hoeven te rijden”, zegt commercieel directeur Leo Smid.

Het 25-jarig bedrijf heeft de afgelopen periode ook vestigingen geopend in Almelo, Amersfoort, Amsterdam West, Enschede, ’t Gooi, Heerlen, Kerkrade, Lochem, Maastricht, Rijssen en Steenwijk.

Smid: “Met rond de 120 vestigingen hebben we een ideale dekkingsgraad bereikt”. Leemtes zijn er met name nog in de rayons Almere, Den Bosch en Utrecht, zegt Smid.

Naast het aantal vestigingen groeit ook het klantenbestand. Zo zijn er samenwerkingsverbanden gesloten met verzekeraars zoals Allianz, Allsecur, Orion Direct en London. Ambities om binnenkort ook buiten Nederland te groeien heeft Smid echter niet. “We hebben 45 vestigingen in België, en daar blijft het voorlopig bij.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.