Hyundai: aparte fleetsales bij grootste dealers

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hebben nu de producten waar we zakelijk mee vooruit kunnen”, zegt Hans Kwaad, managing director van Greenib. “Daarom willen we dat iedere grote dealer iemand in dienst heeft die zich volledig focust op de zakelijke markt. Dat is namelijk een vak apart, dat kan een salesmedewerker er niet even bij doen. Wij ondersteunen de accountmanagers met onze bussines drive academy, waar we deze groep mensen verder opleiden.”

Smolders stelt Wetzel aan
Een van de eerste Hyundai-dealers die een aparte fleetsalesmanager heeft aangesteld is de Brabantse dealer Smolders. Ronald Wetzel is vorige maand aangesteld als bussines account manager bij Hyundai-dealer Smolders. Wetzel (41), die niet uit de autobranche komt, gaat in het rayon van de Hyundai-dealer de zakelijke markt bewerken.

Smolders heeft in totaal drie Hyundai-dealerschappen. In Eindhoven, Tilburg en Westerhoven. Het bedrijf heeft ook Mazda, Nissan- en Suzuki-dealervestigingen in deze steden. 

___________________________________________

Feliciteer Ronald Wetzel met een bloemetje.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.