Wij zijn automotive
Automotive werkplaats | Nieuwsbrief | Colofon | Adverteren | Abonnement 
Online Adverteren
Vakblad adverteren

Hoekstra verlaat Skoda

01-08-2002 00:00

Directeur Cees Hoekstra van Skoda-importeur Pon Mobiel vertrekt. Zakelijke meningsverschillen met TsjechiŽ zijn daarvan de oorzaak, vertelde de scheidend directeur onlangs aan Automotive. Hoekstra blijft overigens actief binnen de Pon Holding, waarvoor hij al dertig jaar actief is. De laatste vijf jaar bouwde Hoekstra het Tsjechische merk op van 0,2 % marktaandeel (1997) naar 1,5 % vorig jaar. Hoekstra wordt opgevolgd door Dick de Rooy, nu nog marketing manager bij Seat-importeur Pon Car. Wanneer de overdracht plaatsvindt, kon Pon Mobiel vandaag nog niet zeggen. Zowel 1 september als 1 oktober zijn als datum genoemd. Meer over Hoekstra’s vertrek in Automotive 15, die op 15 augustus uitkomt.

Reageer Doorsturen
Reacties (3)

Beste Cees,
Door onze vakanties misschien een wat late reactie, maar beter laat dan nooit. Doodzonde dat een integer, open en plezierig mens - die samen met ons begreep dat goed hout wat langzamer groeit en die samen met ons daadwerkelijk inhoud gaf aan het begrip partners in business - moet wijken
voor deze politiek.
Cees, wij betreuren jouw onverwachte vertrek in hoge mate. Enorm bedankt voor je inzet en succes (en plezier) in de komende jaren.
Nieuwkoop Regionaal Skoda Center
Cok Nieuwkoop, Arie Nieuwkoop en Bas van Hout

Cok Nieuwkoop, Arie Nieuwkoop en Bas van Hout - Geplaatst op 09-08-2002 13:53:00.

Beste Cees,

Ik heb je leren kennen als een rechtschapen en direct mens. Kortom een prettig en eerlijk mens. Dus begrijp ik die Tjechen niet. Maar dat doet er niet meer toe. Voor de rest wens ik je nog veel goede zaken en reizen toe. Dus geniet ervan en zeker tot ziens.

Frans Roest
Directeur ADA.

Frans Roest - Geplaatst op 02-08-2002 09:20:00.

Beste Cees,

Je zal ongetwijfeld weer iets leuks gaan doen. Ik hoop spoedig te mogen horen wat dat zal zijn. In ieder geval heel veel succes en veel plezier in je nieuwe activiteiten.

Voor wat betreft je opvolger, beste Dick, proficiat met je benoeming. Skoda zal ongetwijfeld een kopie succes van Seat worden. Ik wens je veel succes en kom graag binnenkort even langs om bij te praten.

Fred Rosman,
Directeur Elgersma

Fred Rosman - Geplaatst op 01-08-2002 12:52:00.
Overige berichten
Maak Automotive uw homepage | Nieuwsbrief | Colofon | RSS-feeds


website realisatie CyberNed Internet Services