ING Car Lease opent derde Used Car Centre

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens woordvoerder Simon Corsèl van ING Car Lease is er in het nieuwe UCC plaats voor 80 tot 100 auto`s. Het plan is om er dit jaar 400 te verkopen. De locatie is gekozen om een betere landelijke dekking te bereiken. Daarnaast ligt het nieuwste UCC dichtbij een autoboulevard.

Intensief
In de nieuwste editie van Automotive zegt een aantal leasemaatschappijen zich voor hun remarketing juist minder op het particuliere kanaal te richten. Verkoop aan consumenten is te arbeidsintensief, luidt hun argument. “Voor ons is het Used Car Centre juist een succesformule”, aldus Corsèl. “Doordat we meerdere vestigingen hebben, kunnen wij de processen effectief inrichten en is deze handel lucratief.” De nieuwe vestiging komt in het twee etages tellende pand aan de Sierenborch waarin eerder Toyota-dealer Louwman huisde. Verdere uitbreiding is volgens Corsèl op dit moment niet aan de orde. “Drie Centres is genoeg voor de huidige omvang van het wagenpark. Er zijn geen plannen voor een vierde.”

Rental verhuist

In het Used Car Centre in Amsterdam wordt ook ING Car Lease Rental ondergebracht. De Rental-vestiging in Hoofddorp gaat dicht en die in Amsterdam verhuist.Lees alles over de remarketingstrategieën van leasemaatschappijen in het dossier leasing van Automotive 8 die op 13 mei is verschenen.

Als u abonnee bent kunt u de nieuwste editie van Automotive ook volledig online bekijken. Hiervoor dient u zich wel eenmalig te registreren. Kies indien u al abonnee bent bij het keuzemenu de optie “Professional”. U krijgt dan een code toegestuurd waarmee u direct kunt inloggen.

Nog geen abonnee? Dan kunt hier een abonnement aanvragen.