Delta Lloyd: sturing in het kwadraat

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij carrosserieschade geldt daarbij een korting van €135 op het eigen risico (dat doorgaans op €135 ligt) als er voor een `best performer` wordt gekozen. Kiest de verzekerde voor een andere partij uit SG, dan geldt het normale eigen risico; bij een hersteller buiten het SG-netwerk komt er nog eens €135 bij.

Bij ruitvervanging krijgt de verzekerde 50 procent korting als hij naar de bestgekwalificeerde Glasgarant-herstellers gaat. Bij vervanging door andere SG-herstellers geldt het normale eigen risico, bij vervanging buiten het netwerk een boete van €135.

Glasgarant: ook ING
Glasgarant, een zusterbedrijf van Schadegarant, meldt op haar portaal dat verzekeraar ING Insurance Services (Nationale Nederlanden, ING, RVS), is toetreden tot Schadegarant en Glasgarant. Bij carrosserieschade wordt het eigen-risicobedrag van €150 kwijtgescholden als de polishouder naar een Schadegarant-bedrijf gaat. Bij ruitschade geldt een korting van 50% op het eigen risico. Voorheen werkte ING samen met Carglass, Autotaalglas en Glassconnect.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.