Glasgarage vervangt franchisenemers

Redactie Redactie
• Laatste update:

In juni van dit jaar traden er al veertien nieuwe bedrijven toe tot Glasgarage, waarmee het aantal vestigingen in ons land op de 90 uitkwam. Met de nieuwe elf erbij, min de afvallers, zijn dat er nu iets meer, zegt commercieel directeur Michael Huis. Een precies aantal had hij niet paraat.

“In de afgelopen tijd hebben we nieuwe ondernemers verwelkomd, maar ook van bedrijven afscheid moeten nemen”, aldus Huis. “Dat kan verschillende oorzaken hebben. Zo waren er autobedrijven uit de Kroymans-groep die er vanwege het faillissement mee stopten. Andere ondernemers hielden het tempo waarin we het kwaliteitsniveau naar boven bijstelden niet bij, of ze voelden er niet voor mee te gaan in onze steeds strengere voorwaarden op het gebied van uitstraling en imago.”

De Glasgarage-formule professionaliseert en dat wordt door sommige ondernemers als een verharding ervaren. “Wij moeten echter voldoen aan de wensen van onze klanten, waaronder grote autoleasebedrijven.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.