Wheeler Delta introduceert videopresentatie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het product Taggle Auto koppelt foto’s aan elkaar zodat de indruk van een film ontstaat. De videopresentatie is te voorzien van eigen muziek en een voice over. Daarnaast kunnen er video’s aan worden toegevoegd, bijvoorbeeld via Youtube.

Via een QR code (Quick Response) kan iedere videopresentatie beschikbaar worden gesteld voor mobiele telefoons met internettoegang.

Meerdere systemen
Er zijn al diverse systemen waarmee met foto’s een video wordt gesimuleerd; volgens commercieel directeur Erik van den Heuvel van Autodata zit het onderscheidend vermogen van Taggle Auto in gemak voor de gebruiker en de beschikbaarheid voor de consument. “De meeste social media, zoals Twitter en Facebook, worden met een mobiele telefoon geraadpleegd, dus de QR-code was voor ons een vereiste”, zegt Van den Heuvel.

Enthousiast met Iphone
Volgens Autodata occasionportals erg geïnteresseerd in videopresentaties. Odin Thermolen, marketingmanager van Autotrader, bevestigt dat. “Het aantal video’s stijgt met 175 procent per maand. Hoeveel het er nu dan zijn? Dat aantal heb ik zo niet paraat.”

Autotrader heeft zelf ook een videomodule in haar occasiondashboard. “Wij adviseren gebruikers wel om met eigen materiaal te werken, dus niet met reclamemateriaal van importeurs. Consumenten willen de auto zelf kunnen zien. Je hoeft ook geen professionele cameraploeg in te zetten, een enthousiaste verkoper met een Iphone is genoeg. Hoe echter, hoe beter.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.