Dealers vrezen herstructurering netwerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een meerderheid van de dealers vindt de communicatie rond de herstructureringen gebrekkig en dat financieringspartners nauwelijks meedenken over de toekomst van het bedrijf.

2010 krijgt voldoende
Er is niet alleen slecht nieuws: het jaar 2010 krijgt van de dealers een 6,9. In de dealerenquête spreken de dealers zich ook uit over het rendement in 2010, de verwachtingen voor 2011, en het eventueel voeren van een universeel garageconcept.

De toekomst van dealerbedrijven staat centraal tijdens de eerste Automotive dealerholding seminar dat komende dinsdag plaatsvindt.


De Dealerenquête vindt u in het eindejaarsnummer van Automotive, dat vandaag verschijnt.Nog geen abonnee van Automotive? Klik hier.

Een los exemplaar van het eindejaarsnummer bestellen (€ 4,75 excl. verzendkosten)? Mail uw gegevens naar receptie@railangfords.nl

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.