Al 150 voorspellingen voor Pirelli-wedstrijd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Iedereen kan zijn prognose afgeven voor de eeuwige roem, voor de kalender komen alleen abonnees in aanmerking. De abonnee van wie de schatting het dichtst bij het werkelijke aantal registraties ligt, wint `m.

Als het winnende getal door meerdere mensen wordt genoemd, wint degene die zijn voorspelling als eerste deed. Per persoon mag er maar één voorspelling gedaan worden. Meedoen kan nog tot en met 15 december.

De uitslag wordt begin volgend jaar bekendgemaakt. Succes!

Omdat Pirelli niet meer wil meewerken aan de wedstrijd, hebben we besloten om volgend jaar iets anders exclusiefs weg te geven. Iemand met een goed autobranche marketinggevoel een goede suggestie? Mail de redactie.

Vul hier uw schatting in.

Bekijk hier wat andere mensen voorspelden.Spelregels
*Iedereen kan een voorspelling doen. De kalender gaat naar een Automotive abonnee. Hieronder wordt verstaan een persoon die is geregisteerd als abonnee of werkt bij een bedrijf dat is geregistreerd met een bedrijfabonnement. Nog geen abonnee? Een abonnement aanvragen kan hier.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.