Care zet glas in ijskast

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hebben naar aanleiding van dit onderzoek besloten om dit project in de ijskast te zetten. Technisch en economisch is de ruitschademarkt wat ons betreft attractief. Maar in tegenstelling tot bij de carrosserieschade, is de sturing in ruitschade voor ons nog te beperkt”, aldus Van Klinken.

“Verzekeraars en leasemaatschappijen werken dan wel met preferred suppliers, klanten mogen nog veelal zelf weten waar ze hun ruit laten vervangen of herstellen. Er is in die zin dus nog geen harde sturing. Dat verklaart waarom de grote spelers op die markt zeer veel marketinginspanningen doen voor een hoge naamsbekendheid. Onze bedrijfsstrategie is juist dat we ons richten op gestuurde schade en op afspraken met zakelijke partners.”

Chris Schoute, die het onderzoek namens Care heeft uitgevoerd, blijft wel bij Care actief als projectmanager. “Er liggen nog voldoende projecten voor hem”, aldus Van Klinken.

Foto: Carel Richel

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.