Glasgarage: 14 franchisenemers erbij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ten opzichte van vorig jaar is de omzet met 43 procent gegroeid. “In de eerste drie maanden was er sprake van een buitensporige groei door slecht wegdek als gevolg van extreme de vorst”, zegt commercieel manager Michael Huis desgevraagd. “We zien dat de groei in het tweede kwartaal normaliseert. Ik verwacht eind dit jaar op een omzetgroei van ongeveer 40 procent te komen.” Hoeveel de omzet nu is, meldt het bedrijf niet.

Opvallend is dat er, naast een aantal ruitspecialisten, ook diverse autobedrijven en carrosserieschadebedrijven zijn toegetreden. Zo voert VAG-dealer Martin Schilder sinds kort ook de formule Glasgarage in Haarlem-Noord, Suzuki-dealer Auto Bakker in Sassenheim en Nissan (service)- en Honda-dealer De Wit in Den Haag. Ook schadebedrijf ASN Spijkenisse is aangesloten bij de ruitschadeketen.

In totaal telt Glasgarage nu een kleine 90 leden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.