Lammers start detacheringsbureau

Redactie Redactie
• Laatste update:

Lammers kwam naar eigen zeggen op het idee doordat hij regelmatig de vraag van bedrijven kreeg of hij gekwalificeerde mensen kende voor tijdelijke klussen. “Het gaat dan om managers, directieleden, commissarissen en voorzitters. Maar ook om specialisten, bijvoorbeeld op gebied van marketing.” ZZP`ers kunnen zich vanaf nu gratis inschrijven, mits ze beschikken over goede referenties en bewezen kwaliteiten. “Ik controleer die referenties en ga voor bedrijven vervolgens in de pool op zoek naar de juiste match. Anderzijds breng ik de zzp’ers in mijn bestand bij bedrijven onder de aandacht.” Op dit moment zitten er veertig namen in het bestand. Binnen een jaar moet dat aantal verdubbelen.

Bedrijven die via Lammers een zzp`er inschakelen, betalen bovenop het uurtarief van de ondernemer een fee voor de bemiddeling. De hoogte van die vergoeding hangt af van de functie, en is volgens Lammers een “marktconform”. Volgens Lammers wijkt zijn werkwijze af van bestaande werving- en detacheringbureaus omdat hij uitsluitend met zzp’ers werkt. “Het zijn eigen ondernemers, die gebrand zijn op het leveren van kwaliteit. Het voortbestaan van hun eigen onderneming hangt er immers vanaf.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.