Brevak van start

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op de beurs, waar zestig leveranciers vertegenwoorigd zijn, is goed te zien welke ontwikkeling Brezan doormaakt, stelt directeur Peter-Jan Stormmesand. “We hebben naast het productenaanbod een steeds breder dienstenaanbod, waarbij we tot op het niveau van de consument garageoplossingen in huis hebben. Denk bijvoorbeeld aan milieudiensten waarbij we oude accu’s, batterijen, katalysatoren en andere restmaterialen afvoeren. Maar ook producten als apk-mailing, gratis offertemodules, vervangend vervoer en technische data kunnen wij leveren.”

Groei
In de komende jaren wil Brezan blijven groeien. In de blauwdruk van Stormmesand groeit Brezan naar 150 verkooppunten in Nederland en 25 in Vlaanderen. Ook in Tsjechië en Slowakije wil Brezan – analoog aan moeder Autobinck – blijven groeien. “De groei moet verantwoord zijn, daarom kiezen we voor een stap voor stap aanpak. In deze tijd doen zich ook overnamekansen voor die kunnen leiden tot een versnelde groei.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.