Kroymans stuurt ex-werknemers excuusbrief

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de brief vraagt Kroymans verder begrip voor het feit dat hij niet eerder persoonlijk heeft gereageerd. “Het eerste stof is nu neergedaald en we kunnen beginnen met het opmaken van de balans. Te veel van onze prachtige ondernemingen bestaan niet meer; een aantal heeft gelukkig een doorstart kunnen maken.”

Kroymans blikt terug op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Hoe de situatie snel bergafwaarts ging en wat de zakelijke en persoonlijke gevolgen waren. “De banken maakten zich terecht zorgen en eisten steeds meer zekerheden om de financiering van de totale groep te continueren. (…) Naast de extra zekerheden eisten de banken bovendien dat ik persoonlijk een extra substantieel bedrag moest storten, hetgeen ik ook heb gedaan. Ook ik ben – in tegenstelling tot hetgeen in de pers wordt gesuggereerd – ernstig gedupeerd door de hele gang van zaken. Al uw en mijn extra inspanningen werden echter niet beloond.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.