Equip Auto: 19 Nederlandse exposanten

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Nederlandse inbreng is kleiner dan in 2007, toen nog 34 bedrijven op de beursvloer stonden. “Het is natuurlijk een beetje lastige tijd”, zegt directeur André van Leeuwen van Kavo Parts, dat met een stand op de beurs staat. “Maar wij hebben veel internationale klanten, waaronder de ADI leden, die allemaal naar deze vakbeurs komen. Dus is het belangrijk dat we ons laten zien.”
De andere Nederlandse bedrijven zijn Auto Parts Europe, Van Den Ban Autobanden, Cbi, Denso Europe, Eco Nederland, Eurol, Euro Tyres, Heuver Banden, Intersprint, Johnson Window Films, Life Safety Products, Midtronics, Pos Service Holland, Reedijk Banden, Robarcko, Sda, MCB en Wai Europe.

In totaal telt de beurs 1.600 exposanten, uit verschillende hoeken van de branche. Dit jaar is er ook aandacht voor vrachtwagens, landbouwvoertuigen en bouwmaterieel. Vooral aanbieders uit Zuid Europa en het Middellandse Zee-gebied zijn sterk vertegewoordigd.

Op de openingsdag van de vakbeurs worden traditioneel de International Grands Prix Awards for Automobile Innovation uitgereikt. Een internationale jury, bestaand uit 87 journalisten, selecteert uit 22 innovaties in vier verschillende categorieën de winnaars.

Toegang tot de beurs kost normaal €45 maar kan nu gratis via Automotive-online.

Gratis registreren kan hier.