Havam: masterclass marketing voor grossiers

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het is echt maatwerk”, zegt Havams manager marketing & communicatie Raymond Poulssen. “We bekijken de totale positionering, onder meer of de huisstijl aansluit bij de identiteit, of de werknemers bekend zijn met de identiteit en hier naar handelen, en op basis van analyses ontwikkelen we gezamenlijk een langetermijnstrategie. Het is de bedoeling dat de opgedane kennis direct in praktijk wordt gebracht, zodat aan het einde van de rit de marketing- en communicatiestrategie van de grossier staat als een huis.”

Poulssen zal de masterclass zelf verzorgen. “Ik heb als marketingmanager bij onder meer Philips en bij sigarenproducent Henri Wintermans veel ervaring opgedaan met positioneringsvraagstukken. Ik breng mijn kennis hierover graag over op onze netwerkpartners.” Voor de deelnemende grossiers is de masterclass kosteloos.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.