Delta Lloyd lanceert EV-verzekering

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Anders dan de reguliere autoverzekering heeft de EV-Verzekering een Eigengebrek Dekking”, zegt Delta Lloyd-woordvoerder Sandra de Jong. “Hieronder valt schade aan de motor en aandrijving. Die aandrijving is immers zeer specifiek. Voor Delta Lloyd is deze verzekering ook een pilot: de ervaring moet uitwijzen wat dergelijke schades kosten.”

Schade? Naar de dealer s.v.p
Ook voor het wegslepen is een andere regeling van kracht. “Bij de reguliere verzekering worden auto’s naar een schadebedrijf uit het Schadegarant-netwerk gesleept, bij de elektrische verzekering kiest de berijder. Daarbij heeft het onze voorkeur dat de auto naar de dealer wordt gebracht, omdat specialistische voertuigkennis is vereist.”

Hoe hoog de premie is, kan De Jong niet zeggen; wel dat hij iets hoger komt te liggen dan een soortgelijke reguliere autoverzekering, vanwege de hogere kostprijs van de auto.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.