Mitsubishi start loyaliteitsprogramma

Redactie Redactie
• Laatste update:

De diensten van Mobiel+ zijn onderverdeeld in onderhoud (waaronder gratis apk, erkend schadeherstel, vaste onderhoudstarieven en aircoservice), service (pech-onderweg-service, verlengde garantie, ruit- en bandenservice) en privileges (korting op evenementen en speciale aanbiedingen). “Van sommige diensten zijn de criteria versoepeld, bijvoorbeeld die voor het kopen van extra garantie”, zegt marketeer aftersales Eric Peters.

Diverse diensten, zoals een gratis apk, zijn voor dealers op zich niet nieuw, beaamt hij. “Maar als je het niet communiceert, gaan anderen met die propositie aan de haal. We hebben veel programma’s, maar die werden tot nu toe afzonderlijk aangeboden. Nu zijn alle diensten in een oogopslag zichtbaar en dat verduidelijkt het verhaal naar je klanten.” Die klanten kunnen zich aanmelden op de website van Mitsubishi.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.