Koops Furness start bandenservice

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf wil klanten een one-stop-shopping formule aanbieden. Banden ontbraken nog in het dienstenpallet. “Hiervoor waren de banden extern ondergebracht. Nu gaan we dat zelf doen”, zegt Hennie Salemink, productmanager banden van Koops Furness. De service is niet voor personenwagens bedoeld.

Eurotyre is een Europees netwerk van bandenspecialisten. De banden worden geleverd door de importeurs, waarmee Eurotyre afspraken heeft gemaakt. Het label heeft alle gangbare bandenmerken in het assortiment, zoals Goodyear, Michelin, Bridgestone en Continental en alle merken daaronder, zoals Dunlop en Volda.

De bandenservice van Koops Furness wordt aangeboden in acht Cosmo Trucks vestigingen (Leeuwarden, Zwolle, Harderwijk, Utrecht, Doetinchem, Lochem, Hengelo en Winterswijk) en in vijf Koops Furness Trucks vestigingen (Twello, Nijmegen, Varsseveld, Duiven en Almere). “Het is een pilot, maar de verwachting is dat we het volgend jaar in alle andere vestigingen gaan brengen”, aldus Salemink. Cosmo Trucks heeft in totaal achttien vestigingen, Koops Furness zeven.

Koop Furness nv is in vijf divisies ondergebracht: Koops Furness auto (personenauto’s), Furness Lease/Cosmo wagenparkbeheer (leasing) en CT International (internationale activiteiten) en Cosmo Trucks en Koops Furness Trucks (bedrijfswagens).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.