Unigarant breidt netwerk uit met AAS en ABS

Redactie Redactie
• Laatste update:

 Klanten worden ook extra gestimuleerd om juist voor het Unigarant-netwerk te kiezen: verzekerden met een volledig cascodekking ontvangen € 150 korting op hun eigen risico als ze naar één van deze herstellers gaan. Gratis vervangend vervoer en haal- en brengservice is bij de samenwerking inbegrepen. "Doordat we nadrukkelijker stimuleren om voor een netwerkpartner te kiezen, verwachten we dat deze schadebedrijven uiteindelijk meer werk krijgen", zegt woordvoerder Marco de Bruine. “We zijn wel van mening dat daar dan ook een uitgebreider netwerk tegenover moet staan."
Directeur Johan van Klinken van Care, tot nu toe exclusief partner van Unigarant, begrijpt de keuze wel. "Gezien de nieuwe opzet is het logisch dat Unigarant met meerdere partijen wil werken. De verwachting is dat het totale gestuurde volume bij de verzekeraar toeneemt, dus ik verwacht zeker niet dat we minder werk krijgen."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.