Branche heroverweegt bijdrage aan sloopregeling

Redactie Redactie
• Laatste update:

Is de inmiddels jaren lopende lobby van de brancheverenigingen voor een sloopregeling hiermee niet mislukt? Bovag en RAI Vereniging vinden van niet. "Anderhalf jaar geleden was er nog geen draagvlak voor een slooppremie. Nu wel", aldus Bovag-woordvoerder Paul de Waal.

De exacte invulling van de sloopregeling moet nog worden bepaald. Gisteren meldde RTL Nieuws al dat het kabinet een sloopregeling in het leven ging roepen als onderdeel van een stimuleringspakket om de crisis te lijf te gaan. Daarbij werd gemeld dat het sec om bestelauto’s zou gaan. Woordvoerder Jan-Jaap Eikelboom van het ministerie van Vrom laat optekenen dat het om zowel personen- als bestelauto’s gaat. Eigenaren van een vervuilende tweedehands personen- of bestelauto, komen volgens Eikelboom in aanmerking voor een subsidie van 750 euro.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.