AutoRAI: geen BMW en Daihatsu, wel Infiniti

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zowel bij BMW/Mini en Daihatsu is het puur een budgettaire afweging. "De huidige economische situatie dwingt iedereen tot het maken van keuzes", zegt Diederik Reitsma, woordvoerder bij BMW/Mini. "Het beschikbare budget kan maar één keer worden uitgegeven. En in 2009 zullen wij ons vooral richten op de volgende fase van EfficientDynamics."

Voor Daihatsu geldt ongeveer hetzelfde. "Wij moeten onze middelen zorgvuldig besteden. Ook hebben we geen nieuw model dat we kunnen presenteren, dat had nog een reden kunnen zijn om wel te gaan", aldus persvoorlichter Frank van Gool.

Fernand Molenschot, organisator van AutoRAI, zegt het jammer te vinden dat beide merken ontbreken. "Maar daar staat de komst van twee andere merken tegenover. Wij denken dat we de kwalitatief beste AutoRAI ooit gaan neerzetten." Met Ferrari wordt nog gesproken, maar Molenschot is optimistisch. "Ferrari is er waarschijnlijk weer gewoon bij in 2009."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.