BAS groep wint Toonzetter 2008

Redactie Redactie
• Laatste update:

De prijs werd overhandigd door Dirk Schmidt, directeur van Innovam.
BAS verkoopt Volvo trucks in Nederland en Daf trucks in Duitsland en levert daarnaast truck- en trailerservice. Daarbij is het bedrijf een wereldspeler in gebruikte trucks en onderdelen en voorziet het in financiering, lease en verhuur.
Volgens het juryrapport is de BAS Groep in ruim twintig jaar uitgegroeid van een Volvo Truckdealerbedrijf tot een toonaangevende totaalpartner voor de hele trucksector. "Kenmerkend voor het bedrijf is het voortdurend zoeken naar kansen in de markt en manieren om de dienstverlening te verbeteren. Door continu te innoveren hebben ze een voor Nederland uniek concept tot stand gebracht: one-stop-shopping (binnen één bedrijf) voor de Truckbranche”, aldus het juryrapport.
De Toonzetter is een jaarlijkse prijs van Innovam die wordt uitgereikt aan het bedrijf in de Automotive branche dat zich het meest onderscheidt door innovatief ondernemerschap in service, klantgerichtheid en commercieel denken. Vorig jaar ging de prijs naar Volvo-dealer De Beemd uit Best.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.