Klein Transport Vakbeurs naar Gorinchem

Redactie Redactie
• Laatste update:

200 bezoekers voor ons erg succesvol”, zegt beursorganisator Sonja Alfring. “Vandaar dat we hebben besloten om nog dit jaar een KTV Gorinchem te organiseren.”
In eerste instantie was de Gorinchem-editie in 2009 gepland. Succes in Hardenberg is niet de enige reden om de beurs nog dit jaar te houden, beaamt Alfring: onlangs werd bekend dat de beurs Max 3.500 onder de naam Klein Transport Totaal een doorstart maakt. Deze beurs wordt in november gehouden in de Brabanthallen. “Dat heeft natuurlijk wel meegespeeld. We denken wel een voorsprong te hebben, vanwege Hardenberg en omdat de KTV Gorinchem samenvalt met de Schilder, Glas en Afbouwvakdagen; hier kwamen vorig jaar 7.500 bezoekers op af. Met een kaart voor deze beurs mag men ook naar de KTV. En we denken dat een groot deel van deze bezoekers geïnteresseerd is in bedrijfswagens.”
KTV valt onder de Van der Most Groep, verder onder meer organisator van beurs Auto Professioneel & Schadeherstel Gorinchem/Hardenberg.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.