Focwa: schade hoort niet thuis bij Bovag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is een reactie op berichten dat Bovag een eigen schade-afdeling overweegt. Focwa is niet van plan om met de Bovag te gaan samenwerken op het gebied van schade, licht Dries desgevraagd toe. “Op het gebied van schade sluiten wij samenwerking uit. Daarin heb ik de steun van mijn volledige achterban.”
In zijn column schrijft Dries vervolgens dat de Bovag profiteert van de “bestuurlijke reuring” bij de Focwa. “Zonder te bagatelliseren: waar komt dat af en toe niet voor? Was er binnen de Bovag nog niet zo lang geleden ook niet een crisis door meningsverschillen tussen dealers en niet-dealers? Bovendien legt Focwa de lat zo hoog als kan, ook bij ambitieuze plannen rond herstructurering; dan gaan er wel eens dingen mis. Ondanks dat staat het merk Focwa nog als een huis."
De Bovag meldt dat de mogelijkheid tot samenwerking binnenkort met de Focwa besproken wordt en dat zij de column van Dries ter kennisgeving aanneemt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.