FNV bereidt acties voor tegen Carglass

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het bestuur heeft niet gereageerd op ons laatste voorstel.” Hij wil niets zeggen over de aard van de acties. “Maar ze kunnen de borst vast natmaken.”

Op 29 en 30 oktober vinden de zogenaamde driekwarts-vergaderingen plaats, 48 uur daarna zouden eventuele acties mogen plaatsvinden. Johan Boelhouwer, communicatiemanager van Carglass, laat weten dat de reactietermijn te kort was. “Ons werd gevraagd uiterlijk donderdag 11 oktober met een reactie te komen. Aangezien we het voorstel zeer serieus willen bekijken, is een reactietermijn van één week voor ons te kort. We hebben de vakorganisaties dan ook om uitstel gevraagd en onze medewerkers hierover geïnformeerd. We zijn van mening dat de kwaliteit en zorgvuldigheid van onze reactie belangrijker is dan snelheid. Daarom bestuderen we het voorstel en zullen we de onderhandelingen eind oktober hervatten.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.