‘Volgend jaar weer een Racesalon’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het is boven verwachting gegaan, zowel Rotterdam Racing als de organisatie van Ahoy is erg blij met het eindresultaat”, aldus Heilbron. “Uiteindelijk hebben we in twee dagen 18 duizend bezoekers mogen verwelkomen; op zaterdag hebben we zelfs de deuren moeten sluiten omdat het te druk werd. Gelukkig een tijdelijk maatregel, maar het zegt wel iets over de populariteit van de beurs."
Naast de deelnemende Formule1-teams hadden meerdere Rotterdamse autobedrijven besloten deel te nemen. Zo had Kroymans zijn landelijk Retail Group afgevaardigd om de lokale dealers te ondersteunen, en gebruikte Renault Sport dealer Kerkhof en Visscher de beurs om zijn RS-modellen onder de aandacht te brengen. Beide bedrijven zeggen van plan te zijn volgend jaar weer mee te doen. Bavaria City Racing zelf hield het dit jaar voor het eerst droog. De organisatie schat het aantal bezoekers op 500 duizend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.