Nieuwe kortingkaart voor automobilisten

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Voor hen heb ik wat kortingen bedongen bij verschillende bedrijven.” Datzelfde concept rolt Kammann nu in het groot uit, met de Car Card.
Consumenten kunnen de kaart kopen voor € 9,95 per jaar.
Op dit moment doen onder meer schadeketen Care en fitter Kwik-Fit aan het project mee, evenals verzekeraar FBTO. “We vonden het een heldere propositie”, zegt marketingmanager Arjen van der Meer van Kwik-Fit. “We bieden kaarthouders korting op onderhoudsbeurten en apk.” Later dit jaar wil Kammann ook universele autobedrijven en dealers aan de deelnemerslijst toevoegen. “En over een jaar willen we de kaart in heel Europa aanbieden.”
De Car Card gaat de concurrentie aan met de Nationale Autokaart die afgelopen voorjaar is gelanceerd. Deze kaart biedt onder meer levenslang gratis apk en korting op onderdelen. Het grote verschil met de Car Card is dat de consument de Nationale Autokaart moet kopen voor een eenmalig bedrag van € 69. “Volgens ons is dat nogal een drempel”, zegt Kammann. “We hebben daarom bewust de prijs van de Car Card onder de €10 gehouden, om de drempel zo laag mogelijk te maken.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.