NAK zonder Bovag-logo, NAK-centers mét

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Er is echter geen enkele betrokkenheid”, aldus Bovag.

Het probleem ontstond vanwege groot bord dat NAK aanbiedt aan autobedrijven die NAK-center worden. Op dit bord staat ook een Bovag-(of Vaco-)logo. “Bovag-leden mogen dat logo naar eigen inzicht gebruiken, wij echter niet”, zegt initiatiefnemer Edward Meijers. “Door toeval is het bord ook in diverse publicaties terechtgekomen, waardoor het lijkt alsof wij ons met het Bovag-logo willen profileren. Dat is niet het geval, wij stellen alleen als eis dat deelnemende bedrijven lid zijn van Bovag of Vaco.”

Rob Boon, woordvoerder van Bovag: “Onze leden mogen zich met het Bovag-logo onderscheiden, NAK zelf mag dat echter niet.” Inhoudelijk heeft Bovag geen mening over NAK, laat Boon weten. “Dat laten we aan onze leden over. Elke ondernemer zal zelf moeten afwegen of aansluiting bij zo’n initiatief zin heeft.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.