Athlon koopt in voor conculega’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens algemeen directeur Hans Blink van Athlon Car Lease is het voor het eerst dat op deze schaal is gekozen voor één maatschappij als leverancier van de voertuigen. “Het contract biedt daarnaast ook de ruimte om aanvullende diensten zoals het beheer van de voertuigen uit te besteden aan Athlon Car Lease.” Opmerkelijk is dat andere leasemaatschappijen die auto’s leveren aan individuele politieregio’s deze voortaan moeten bestellen bij Athlon Car Lease.

Volgens Athlon boekt de politie door het contract niet alleen een inkoopvoordeel, maar vergroot zij ook haar efficiency, doordat zij nu op één punt alle merken kan bestellen.

De politie gunde het contract aan Athlon na een Europese aanbesteding die in het najaar van 2006 werd gedaan; daarbij werden in eerste instantie zes organisaties geselecteerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.