Nieuwe portal voor occasionexport

Redactie Redactie
• Laatste update:

De directeur van de site is Waldrick Roelofsen. Autodata Nederland is ook deelnemer in de nieuwe webportal. Voor de afhandeling van documenten en het organiseren van verschepingen is het bureau Cargo International ingeschakeld.
Het nieuwe portal richt zich op autohandelaren binnen en buiten Europa en is in zeven talen toegankelijk. Op de portal worden niet alleen personenauto’s, maar ook schadeauto’s, bestelwagens, caravans en onderdelen aangeboden.

Autobedrijven die hun auto’s op Cars4Export willen aanbieden kunnen dat doen via OBS Pro en Autodata Wheeler Delta. Die systemen worden op dit moment al door vijfduizend autobedrijven gebruikt.
Cars4export werkt nauw samen met www.trucks.nl, een internationale website waar al 9 jaar lang vrachtauto’s worden verhandeld. De bekendheid van die website moet Cars4Export een vliegende start geven, hoopt Roelofsen. Hij verwacht dat de export van gebruikte auto’s de komende twee jaar verdubbelt, onder meer vanwege de bpm-teruggave bij export die binnenkort van start gaat.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.