We delen weer auto’s uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Directeur Ron Nieuborg: “De tweede auto is de slagroom op het arbeidsvoorwaardenpakket. Geen tweede auto? Prima, dan is een alternatief in de vorm van een bonus mogelijk.”

Volgens leaseadviseur Roel Hindriks is het niet verstandig om voor de tweede leaseauto te kiezen. “In de belastingregels staat dat de bijtelling tenminste 22% is. In de praktijk verhoogt de inspectie dit percentage uiterst zelden, omdat ze dan moet bewijzen dat het genoten voordeel groter is dan die 22%. Maar in dit geval, dus bij twee leaseauto’s, is het bewijs daarvoor eenvoudig te leveren.”

Ook opvallend: Dura Vermeer. Daar hebben ze kennelijk dringend personeel nodig, want onder iedere vijftien Dura-medewerkers die een nieuwe collega weten te werven, wordt een Smart verloot, meldt het Financieele Dagblad. Ook krijgt ieder van hen een bonus van € 1.000 en een dinerbon van € 150.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.