Enorme belangstelling leaseseminars

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wat zijn de voordelen en valkuilen, en hoe controleer je dat de leasemaatschappij waarmaakt wat in de tender wordt beloofd?
De sprekers zijn Hans Blink van Athlon Car Lease, Dennis Noordervliet van ING Car Lease, Dick ten Hove van Fleet Support, Alexander Prinssen van GE Fleet Services en Peter den Besten van Akzo Nobel.

Op dag twee gaat het om de vraag ‘Van wie is de klant?’ Ofwel: hoe liggen de verhoudingen tussen leasemaatschappij, autofabrikant, dealer, schadehersteller, brandstofleverancier, verzekeraar, bank én klant.
Bij deze sessie spreken Rob Dingemans van DaimlerChrysler Nederland, Rob Klinkert van Nobilas, Patrick Vierveijzer van ALD Automotive, Chris Bijker van Imtech en Jochem Lubbers van Fleet Knowledge.

Beide seminars worden geleid door Freddy Hollander, voorheen directeur van verschillende leasemaatschappijen en tegenwoordig met BusinessConcern actief als adviseur.

Wie een of beide seminars wil bezoeken, kan zich voorregistreren op de link onderaan dit artikel. Deelname is gratis.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.