De Beemd opent uniek dealerbedrijf

Redactie Redactie
• Laatste update:

o. De scheiding van verkoop en aftersales is strikt doorgevoerd: er komen in de regio zes servicebedrijven waar de klanten terecht kunnen voor onderhoud en reparatie. In Helmond blijft wel een verkoop- en servicepunt van De Beemd gevestigd.

Het Inspiration Center – een pand waar menig auto-importeur een puntje aan kan zuigen – is niet alleen een showruimte voor auto’s, maar herbergt bijvoorbeeld ook een herenkamer, bioscoop, vergaderruimtes en een compleet uitgeruste keuken. Clubs, verenigingen en zakelijke Volvo-klanten kunnen daar gebruik van maken,

De gedane investering is groot, maar er zijn volgens directeur Johan Grünfeld ook voordelen aan deze aanpak. “We hebben nu zeven full time verkopers, in plaats van tien.” De kernvraag is of de nieuwe aanpak – van zes naar één, maar dan wel veel beter verkooppunt – gaat werken. Grünfelds doelstelling is ambitieus. “We verkochten – inclusief onze vestiging in Helmond, die apart blijft bestaan – jaarlijks ruim 800 nieuwe auto’s en 860 occasions aan particulieren. Dat aantal willen we hier nu in Best alleen gaan doen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.